Voetbal clinics

Heb jij tijdens de voorjaarsvakantie niks te doen? Ben jij tussen de 7 en 13 jaar en wil jij graag groeien op het gebied van voetbal tijdens de voorjaarsvakantie? Kom dan onze voetbal clinics volgen. Een mooie kans om jezelf te ontwikkelen naar een professionele voetballer. Leer de nieuwste technieken met een grote variatie aan oefeningen en spelletjes. Til jezelf naar een hoger niveau in de voorjaarsvakantie.

Wat kan je verwachten

De voetbal clinics vinden plaats op 21 en 22 februari 2024 en duren van 09:00 tot 15:30 uur. Deze twee dagen staan in het teken van voetbaloefeningen en spelletjes. Alles om jezelf naar een hoger niveau te tillen, zo kan je onder andere de volgende oefeningen aanbod:

  • Passen en trappen
  • Wendbaarheid en handelingssnelheid
  • Dribbelen en afronden
  • Wedstrijdjes
  • En verschillende balspellen

We zorgen voor een veilige omgeving met gediplomeerde trainers en begeleiders. Een veilige leeromgeving, waar iedereen zich gerespecteerd en geaccepteerd voelt. Eten en drinken is inbegrepen zo kan jij je helemaal concentreren op jezelf ontwikkelen en natuurlijk ook plezier maken.

Aanmeldformulier voetbal clinics

Deelname aan de voetbal clinics kost €75,- euro. Dat is inclusief eten en drinken. Betaling vooraf is verplicht, na de aanmelding nemen wij contact met je op over de betaling en eventuele allergieën. Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van voetbal tijdens de herfstvakantie? Meld je dan aan via onderstaande aanmeldformulier. Dan kijken we uit naar je komst op 21 en 22 februari 2024 bij onze voetbal clinics!

    Let op: de bevestigingsmail kan je binnen krijgen in je spambox.