Voetbal kinderfeestje

Vanaf 26 april 2023 start Born To Be A Soccerplayer met het organiseren van kinderfeestjes. Op de Woensdagmiddag of de Vrijdagmiddag dus Wil jij een leuk feestje of lekker voetballen op je verjaardag samen met je vriendjes/vriendinnetjes? Geef jouw kinderfeestje bij Born To Be A Soccerplayer, dan maken we er een leuk voetbalfeest van!

Wat kan je verwachten?

Op jouw feestje staat voetballen samen met je vriendjes/vriendinnetjes centraal. Standaard bieden wij een twee uur durige voetbalkliniek aan om samen een sportief feestje te hebben. Het feestje vindt plaats bij Voetbalvereniging sv DHL in Delft en heeft een beschikbaarheid van minimaal 6 tot en met 12 kinderen per feestje. Vier jij je verjaardag met meer dan 12 vriendjes/vriendinnetjes, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Materialen en veld regelen wij, kinderen hebben alleen zelf sportkleding nodig. Er is een mogelijkheid om de kadootjes uit te pakken op locatie en taart te eten (je bent zelf verantwoordelijk om dat te regelen) graag doorgeven bij het aanmeldformulier.

Pakketten

Bij Born To Be A Socceplayer bieden wij twee pakketten om jouw feestje helemaal compleet te maken. Je kan kiezen uit kinderfeestje pakket 1 of kinderfeestje pakket 2.

Kinderfeestje pakket 1 bevat:

 • 2 uur voetballen
 • Limonade
 • Ijsje
 • Verrassingstas voor de jarige

Kinderfeestje pakket 2 bevat:

 • 2 uur voetballen
 • Limonade
 • Patat, snack en ijsje
 • Verrassingstas voor de jarige

Om je feestje helemaal compleet te maken hebben we ook twee extra’s beschikbaar. Zo kan je het feestje uitbreiden met extra voetbal uren of een voetbal voor de jarige. Op het aanmeldformulier kan je aangeven welk pakket je wil hebben voor je feestje en of je het feest uitbreidt met een van de extra’s. Zo maken we er samen een leuk feest van, die jij en je vriendjes/vriendinnetjes niet vergeten. Heb je eventuele vragen? Neem dan contact met ons op. Nieuwsgierig naar de prijzen van de pakketten en de extra’s? Bekijk dan de prijslijst hieronder.

Actie

Heb jij het helemaal naar je zin bij ons tijdens je kinderfeestje en wil je een betere voetballer worden? Of is er een vriendje of vriendinnetje die graag bij ons wil voetballen en beter wil worden? Dan hebben wij voor jou een speciale actie. Meld jij je Binnen 2 weken aan na het kinderfeestje bij onze voetbalschool, dan bieden wij jouw een mooie korting bij afname van een strippenkaart voor 10 lessen!

Aanmeldformulier kinderfeestje

  Pakketten

  Extra's

  Hoeveel extra uren?

  Let op: de bevestigingsmail kan je binnen krijgen in je spambox.