Nieuws en events

Beste ouders Spelers en Belangstellende

Sinds kort hebben wij ook een kleding pakket van de voetbalschool wij willen graag zien dat de speler er het zelfde bij lopen om meer een eenheid te vormen en dat de voetbalschool een professionelere uitstaling krijgt daarom vragen wij de leden en nieuwe leden een trainingspakket aan te schaffen ( is niet verplicht maar wel wenselijk ) als je alles in 1 keer aanschaft in een totaal pakket krijg je van ons een korting van 5 euro ook is de kleding los te bestellen ga naar het aanmeldformulier en bestel vandaag nog

Beste Ouders, Spelers en belangstellende,

Na een wel verdiende vakantie van iedereen Starten we weer op Vrijdag 21 Augustus met de vertrouwde voetbaltrainingen inmiddels is het nieuwe kunstgrasveld ook zo goed al klaar en kunnen wij vanaf vrijdag 21 Augustus het nieuwe veld van DHL in gebruik nemen tot gauw en voor nu geniet nog even van jullie wel verdiende vakantie

Opschorting training..

In verband met het Coronavirus en de recente ontwikkelingen omtrent het virus, zijn ook wij genoodzaakt gehoor te geven aan de wijzigingen zoals aangegeven door het RIVM en minister-president Rutte.

Hierdoor vervalt ook de training van de voetbalschool.

Updates omtrent de voortzetting van de training zal gecommuniceerd worden in de apps dan wel website.

Born To Be A Soccer Player trotse sponsor van zaalvoetbal elftal Fc Stanga..!

De voetbalschool van Martin Born heeft een bijdrage geleverd aan een vriendenteam van Fc Stanga. Dit team houdt zich in de vrije tijd bezig met muziek of voetbal en speelt doordeweeks in de zaalcompetitie hun wedstrijden. Wanneer muziek en voetbal samen komen, krijg je een mooie mix van voetbal en vriendschap met goed voetbal waar een ieder zich kan ontwikkelen.

Wij, van de voetbalschool, zijn dan ook trots om een bijdrage te kunnen leveren aan een groeiende elftal met veel mogelijkheden en wensen de spelers van Fc Stanga 6 heel veel succes toe..!

 

Voetbalschool “Born to be a soccerplayer” bij sv DHL

Per 17 mei zijn wij gestart op onze nieuwe locatie. Voetbalvereniging sv DHL heeft zijn deuren geopend.
Klik op het kopje voor het nieuwsbericht.

?GROOT NIEUWS?

Op woensdag 13 maart 2019 aanstaande komt de selectie van ADO Den Haag G – Storks naar de voetbalschool van Born To Be A Soccer Player.

Ook deze selectie van de zeer bekende voetbalclub komt een intensieve voetbaltraining volgen waar we de techniek, coördinatie en uithoudingsvermogen gaan aanpakken.

Deze training zal onder leiding staan van, de welbekende trainers van de voetbalschool, Martin en Shravan.

Tezamen met de G – Storks selectie gaan we er een leerzame maar vooral leuke training van maken.
De aanvang van deze training is om 14:00 en zal duren tot en met 16:00 uur.

Locatie: 
Complex DVV Delft
Kerkpolderweg 12

Gepubliceerd op 27 januari 2019

https://www.delftopzondag.nl/nieuws/sport/89588/-born-to-be-a-soccer-player-


Gepubliceerd op 18 januari 2019

Op vrijdag 18 januari zijn we gestart met de 1e training voor de jeugdspelers. De focus van deze training lag voornamelijk op de introductie van de voetbalschool. Tijdens deze training hadden wij een groep tussen de 6-10 jaar en een groep tussen de 12-14 jaar.

De focus van de trainingen waren verdeeld in 3 categorieën:

Categorie 1 van de training betrof de focus op de techniek en balbehandeling.
Categorie 2 van de training betrof de focus op de conditie, lichtvoetigheid en wendbaarheid (zie foto).
Categorie 3 van de training betrof de toepasbaarheid van de bovengenoemde categorieën. Doel was om de geoefende stof toe te passen.

Al met al is het een succesvolle training geweest en hebben wij zeer enthousiaste kinderen meegemaakt tijdens deze training waar er ook veel plezier aanwezig was en de kinderen uiteraard iets geleerd hebben.

Op naar de volgende training!

Gepubliceerd op 24 december 2018

ADVERTORIAL: ‘Born to be a soccerplayer’: Voetbal, brug tussen mensen en culturen!