Nieuws en events

Beste ouders,

Het jaar loopt bijna ten einde en dit biedt een perfecte gelegenheid om terug te kijken op alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar bij onze voetbalschool. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze diensten hebben uitgebreid met het organiseren van kinderfeestjes. Hier kunnen jullie kinderen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes genieten van een leuke dag vol voetbalactiviteiten.

Tijdens de herfstvakantie hebben we succesvolle voetbalclinics georganiseerd die enorm populair waren! Twee dagen lang waren de kinderen actief bezig, waarbij we niet alleen hun talent hebben kunnen ontdekken, maar waarbij ze ook samen veel hebben geleerd en plezier hebben gemaakt.

Dit jaar hebben we ontdekt dat er veel talent aanwezig is bij onze voetbalschool. Alle spelers blijven groeien en ontwikkelen in hun talent, waardoor ze steeds beter worden in het voetballen. Een van onze spelers, Kyano, heeft zichzelf enorm ontwikkeld en is gescout door ADO Den Haag. We zijn trots dat hij zijn talent bij ons heeft ontdekt en nu bij hen speelt. Maar niet alleen Kyano verdient lof; we zijn trots op alle spelers die aanzienlijke vooruitgang hebben geboekt.

Met de feestdagen in zicht en de wens om samen met familie en vrienden te genieten, hebben we besloten een korte pauze te nemen. De laatste training van dit jaar zal plaatsvinden op vrijdag 22 december. We verwelkomen jullie graag weer terug na de feestdagen, op vrijdag 5 januari.Daarnaast wil ik (Martin) iedereen bedanken voor de vele reacties, beterschapswensen en kaarten die ik heb ontvangen tijdens mijn ziek zijn. Samen gaan we er volgend jaar opnieuw een fantastisch jaar van maken. Maar voor nu wens ik jullie alvast hele fijne feestdagen toe!

Nieuwsbrief December 2021

Beste Leden

Per 4 November 2022 Gaan wij de trainingstijden aanpassen

wij hebben gemerkt dat er toch best veel ouders moeite hadden met de trainingstijden die wij hanteerde omdat men na werktijd de kinderen niet op tijd konden bergen voor de trainingen en wij willen graag dat iedereen de training op tijd kan aanvangen daarom hebben wij de tijden iets aangepast de tijden waren van 17:30 t/m 19:00 en de nieuwe tijden worden nu van 18:00 t/m 19:30 Houd hier rekening mee

Beste leden,

Het is nu al de 2e weken in December, en december staat voor de feestmaand. Ook wij van de voetbalschool houden hier rekening mee en middels deze korte nieuwsbrief willen wij jullie graag informeren over bepaalde voetbal gerelateerde zaken.

Sinds mei 2019 zijn wij gestart bij sv DHL en is onze groep behoorlijk gegroeid. Daar zijn wij jullie uiteraard dankbaar voor. Het plezier om de kinderen op een ander niveau te trainen is mooi. Zo ook de vooruitgang die wij bij alle kinderen zien. Het is een signaal dat de kinderen de trainingen goed oppikken en betere voetballers worden dan ze al waren. Dat zijn mooie dingen om te zien.

Mededelingen
Sinds kort belonen wij leden die hun lidmaatschap verlengen met nogmaals 10 lessen. Deze leden krijgen vanuit de voetbalschool eenmalig en uitsluitend bij verlenging van een tweede strippenkaart een korting van € 5,00 op een voetbalshirt met de bedrukking van de voetbalschool erop.

Dit shirt is uiteraard via ons ook te bestellen voor slechts 14,00 (inclusief bedrukking) als je niet wilt wachten tot de verlenging.

Bring a fiend actie

ook voor bestaande leden hebben wij een actie als je een nieuw lid aan brengt voor de voetbalschool krijg je 2 lessen gratis is toch mooi meegenomen.

Vakantie
Zoals eerder benoemd is december natuurlijk een feestmaand en zullen wij een aantal data geen training geven vanwege deze feestdagen. Hieronder de data wanneer er geen voetbalschooltraining zal zijn en wanneer we weer zullen starten.

– 24 december (geen training, ivm Kerstavond)
– 31 december (geen training, ivm oudejaarsdag)

Op 17 december geven wij de laatste training van het jaar 2021 en zullen we weer starten met de voetbalschool op vrijdag 7 januari 2021!

Namens de trainers van de voetbalschool wensen wij iedereen alvast fijne feestdagen toe, in goede gezondheid! een maak er een mooi en sportief 2022 van.

Beste ouders

Wij hebben goed nieuws gekregen vanuit de Club en wij kunnen gewoon doorgaan met de voetbalschool maar wel met een aangepaste tijd we gaan de komende 3 weken eerder trainen en we beginnen om 15:30 t/m 17:45 wij zien jullie bij de eerst volgende training

Beste ouders

Wellicht heb je de persconferentie van vrijdagavond 26 November 2021 ook gezien.
Wij moeten helaas constateren dat wij de komende 3 weken t/m 18 december de
voetbalschool dicht moeten houden. Wat voor de spelers en ons een enorme teleurstelling
is, maar dat iedereen gezond blijft is natuurlijk vele malen belangrijker.
Gelukkig kunnen de teamsporten wel gewoon door gaan zij het t/m 17:00 uur en kunnen de
wedstrijden van jouw team gewoon plaats vinden op de zaterdag. Daar zijn wij voor de
spelers natuurlijk heel blij mee.
Wel gaan we als voetbalschool kijken wat de mogelijkheid is om de komende 3 weken toch
door te kunnen gaan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een ander tijdstip voor de komende 3
weken, maar kunnen de trainers en de spelers dan ook en is het veld beschikbaar dat zijn
vragen waar we nu nog tegen aanlopen.
Aan u nu de vraag:
1) Gaan we proberen om de komende 3 weken eerder te trainen?
2) Wie zou er eerder kunnen trainen?
3) Of wachten we de komende 3 weken af?
Laat het gerust weten als u hiervoor open staat. Als het blijkt dat er behoefte is om eerder te
trainen gaan wij kijken of er een veld beschikbaar is op het gewenste tijdstip.
Voor nu blijf gezond!
Groetjes,
De trainers van
Borntobeasoccerplayer.nl

Beste ouders Spelers en Belangstellende

Kledinglijn

Wij hebben sinds kort ook een kledinglijn van de voetbalschool. De kleding is los verkrijgbaar, maar ook in een totaalpakket te bestellen via het aanmeldformulier! Wij zien graag dat de spelers er hetzelfde bij lopen om meer een eenheid te vormen en dat de voetbalschool een professionelere uitstraling krijgt. Daarom vragen wij voor diegene die al een trainingsshirt heeft deze aan te trekken tijdens de trainingen.

Beste Ouders, Spelers en belangstellende,

Na een wel verdiende vakantie van iedereen Starten we weer op Vrijdag 21 Augustus met de vertrouwde voetbaltrainingen inmiddels is het nieuwe kunstgrasveld ook zo goed al klaar en kunnen wij vanaf vrijdag 21 Augustus het nieuwe veld van DHL in gebruik nemen tot gauw en voor nu geniet nog even van jullie wel verdiende vakantie

Opschorting training..

In verband met het Coronavirus en de recente ontwikkelingen omtrent het virus, zijn ook wij genoodzaakt gehoor te geven aan de wijzigingen zoals aangegeven door het RIVM en minister-president Rutte.

Hierdoor vervalt ook de training van de voetbalschool.

Updates omtrent de voortzetting van de training zal gecommuniceerd worden in de apps dan wel website.

Born To Be A Soccer Player trotse sponsor van zaalvoetbal elftal Fc Stanga..!

De voetbalschool van Martin Born heeft een bijdrage geleverd aan een vriendenteam van Fc Stanga. Dit team houdt zich in de vrije tijd bezig met muziek of voetbal en speelt doordeweeks in de zaalcompetitie hun wedstrijden. Wanneer muziek en voetbal samen komen, krijg je een mooie mix van voetbal en vriendschap met goed voetbal waar een ieder zich kan ontwikkelen.

Wij, van de voetbalschool, zijn dan ook trots om een bijdrage te kunnen leveren aan een groeiende elftal met veel mogelijkheden en wensen de spelers van Fc Stanga 6 heel veel succes toe..!

 

Voetbalschool “Born to be a soccerplayer” bij sv DHL

Per 17 mei zijn wij gestart op onze nieuwe locatie. Voetbalvereniging sv DHL heeft zijn deuren geopend.
Klik op het kopje voor het nieuwsbericht.

?GROOT NIEUWS?

Op woensdag 13 maart 2019 aanstaande komt de selectie van ADO Den Haag G – Storks naar de voetbalschool van Born To Be A Soccer Player.

Ook deze selectie van de zeer bekende voetbalclub komt een intensieve voetbaltraining volgen waar we de techniek, coördinatie en uithoudingsvermogen gaan aanpakken.

Deze training zal onder leiding staan van, de welbekende trainers van de voetbalschool, Martin en Shravan.

Tezamen met de G – Storks selectie gaan we er een leerzame maar vooral leuke training van maken.
De aanvang van deze training is om 14:00 en zal duren tot en met 16:00 uur.

Locatie: 
Complex DVV Delft
Kerkpolderweg 12

Gepubliceerd op 27 januari 2019

https://www.delftopzondag.nl/nieuws/sport/89588/-born-to-be-a-soccer-player-


Gepubliceerd op 18 januari 2019

Op vrijdag 18 januari zijn we gestart met de 1e training voor de jeugdspelers. De focus van deze training lag voornamelijk op de introductie van de voetbalschool. Tijdens deze training hadden wij een groep tussen de 6-10 jaar en een groep tussen de 12-14 jaar.

De focus van de trainingen waren verdeeld in 3 categorieën:

Categorie 1 van de training betrof de focus op de techniek en balbehandeling.
Categorie 2 van de training betrof de focus op de conditie, lichtvoetigheid en wendbaarheid (zie foto).
Categorie 3 van de training betrof de toepasbaarheid van de bovengenoemde categorieën. Doel was om de geoefende stof toe te passen.

Al met al is het een succesvolle training geweest en hebben wij zeer enthousiaste kinderen meegemaakt tijdens deze training waar er ook veel plezier aanwezig was en de kinderen uiteraard iets geleerd hebben.

Op naar de volgende training!

Gepubliceerd op 24 december 2018

ADVERTORIAL: ‘Born to be a soccerplayer’: Voetbal, brug tussen mensen en culturen!